Miss u (Del 9)

Zayn's synsvinkel
jeg så at det fristet han men han lot være. Liam stod ennå og så oppgitt på meg. "Hva er galt med deg Zayn?" spurte han "Ingenting" mumlet jeg og gikk inn.

Harry's synsvinkel
Jeg ble litt sur og skuffet Louis visste at jeg likte Alex. Jeg har jo vært ganske slem men jeg fortjener henne like mye som Louis gjør. Jeg har kjennt Alex lengre en Louis og alle gutter i værden faktisk! Ja untatt faren hennes

Alex's synsvinkel
"Skal vi gå inn til Zayn" spurte jeg de andre "Okei" Sa Harry og smilte eplekjekkt? Hva var galt med han nå da?. Vi alle gikk in og tørket oss de som gikk i bassenget iallefall. Så satte vi oss i sofaën og slappa av. "Skal vi se på film" foreslo Liam "Okei" smilte Louis. Liam gikk til filmhyllen min og fant noen.. filmer. "Komedie, Romantikk, Drama eller skrekk?" spurte Liam. "Romantisk" sa Harry og la armen rundt skuldrene mine. "Nei! Skrekk" protesterte Louis." Jeg vil se komedie" sa Niall "Jeg bare ser på denne kranglen" Sa Zayn og satt seg til rette. Etter en ca 30 minutter med krangling så bestemte vi og se på en romantisk film. "Jeg vil sitte med Alex!" Sa Harry og dumpet ned i sofaën med meg. "Vi vil også" sa Louis og lagde fake furteleppe. "Jeg har faktisk ikke sett Alice på ca 3 år nå hint-hint" sa Harry og hevet det ene øyenbryne. "Vel da sitter jeg på andre siden" Sa Zayn og satte seg vedsiden av meg. "Hey! Så jeg får ingen og kose med?" spurte Louis og lagde furteleppe. "Kos med Kevin Niall eller Liam du" sa Harry. Harry tok armene sine rundt meg igjen. Det var ganske godt og ha han tilbake. Jeg la hodet på skulderen hans og så på filme. Men i øyekroken så så jeg To ganske sjalue gutter.Jeg bare overså det.
Jeg vil ikke ha flere problemer med dem så jeg bare koste meg med Hazz. Han strøk meg på armen og klemte. Jeg smilte svakt og nøt det.

Harry's synsvinkel
Jeg så på Alex som slappet av på skulderen min. Hun var så nydelig. Jeg kysset henne på hodet dro henne på fanget mitt. Jeg tok hode på skulderen hennes så jeg kunne se på filmen. Guttene hadde tydeligvis død av kjedsomhet så de lå og sov rundt i rommet.Jeg hørte små snorking. Jeg merket at Alex hadde sovnet. Noe så søtt. skrudde av tv'n og la Alex i sofaën . Så Tok jeg noen puter og tepper til guttene så tok jeg og løfet opp Alex og tok henne med til rommet. Jeg tok ta klærene hennes og tok på henne en av mine t'skjorter. Jeg tok av meg til Bokser og la meg i sengen med henne. Jeg la armene mine rundt henne og la hodet hennes vile på bryste mitt. Jeg kysset henne på hodet og sovnet med Alex i armene mine.
-Tuva og Karoline

I miss u (Del 8)

"Ja" sa vi kor. Jeg smilte. Jeg var så glad!. Jeg kjente noen armer ta tak i meg bakfra. "Æh.. Louis!" ropte jeg. "Nå skal vi ta en dukkert i svømmebassenget" sa han lurt . Han løftet meg til bassenget jeg har på terasen vår. "Nei Louis!" skrek jeg. "Sorry Al du trenger virkelig en dusj" flirte han. Jeg sukket "Det trenger iallefall du!" sa jeg. Men så dyttet Harry Louis så vi begge falt i bassenget. Niall brøt ut i total latterkrampe.Han falt på bakken i latterhikst. Harry så veldig fornøyd ut. "Der fikk dere en dusj" sa Liam flirende. Zayn bare stod der og så tomt i lufta og ikke sa noe. ingen reaksjoner. Noe så rart. Zayn er alltid med og ler på det meste av tulle vi finner på.

Zayn sin synsvinkel

Jeg følte meg så rar. Alt var så perfekt kan man si . Jeg følte meg varm og avslappet. "Zayn" Ropte Alex i ansiktet mitt. "huh.." mumlet jeg. Jeg så ned på Alex. Jeg var en del høyere enn henne så jeg må se ned og hun må se opp x).Hun er veldig pen da.. Nei! Zayn!! Louis og Harry liker henne også.. Men hun er jo så pen. Og jeg liker jo godt blonde jenter. Vel ... jeg hadde jo ikke noe imot og date Niall heller da. "Zayn" ropte de igjen. "HVA!" Ropte jeg oppgitt. "Du er i drømmeland og hvisker Alex hele tiden." hvisker Liam til meg. Men Alex og Louis er ikke her. Og Harry satt i stolen og varmet seg med et håndkle. Tydeligvis så har han fått litt badebasseng-Action med Louis og Alex. "Oja" hvisket jeg til Liam. Niall satt og vurderte og dytte Liam utti. Jeg så at det fristet han men han lot være. Liam stod ennå og så oppgitt på meg


Mer?
-Karoline

I miss u (Del 7)

Louis's synsvinkel:
Liam tok opp fjernkontrollen og skrudde på Tv'en. Men det skulle vi ikke gjort. Der var det et bilde av Harry og ei jente. De klinte på en bar. Og bildet ble tatt for ikke så lenge siden.
Harry er sikkert dritings. "Her er et bilde av Harry Styles som kysser/Kliner med ei jente." Og så kom det et bilde til og det var ei anna jente. Harry Berte henne inn i et hus. Sikkert Penny da -.-. Også kom det bilde av at Harry som kysset Alex i parken. "Harry Styles har kysset og Datet mange jenter samtidig i denne måneden. Og det har gått Rykter av at han har ligget med en jente som heter Penny Green. Også har han klinet med en jente som het Isabella Anderson. Og kysset en jente som het Alex Trainor." Så kom det opp et bilde av Alex. Vi måpte på tv'en. "Denne Alex jenta er da Barndoms vennen til Harry. Men hva slags inflydelse har Alex på Harry nå da?" Sa hun damen på skjermen. Jeg orket ikke å se mer!. Jeg snappet ut fjernkontrolen fra Liam og skrudde av. Jeg så på dem med Store øyne. Jeg hørte noen kremte. Vi snudde oss. Der stod Harry og sendte oss noen triste øyne. "Der har vi jo Playeren!" sa Zayn Kald. "Jeg er så lei meg gutter jeg skulle stolt på dere.. Penny er en Bïtch" sa han og glapp noen tårer. " Og hva med hun Isabella?" spurte jeg spydig. "Isabella hvem?" spurte han spørende." Hun jenta du klinte med i baren!" sa Niall. " Jeg husker ikke noe jeg" sa han. "Men Harry du vet at Alex ble faktisk veldig såret for at du driver trippel spill!" sa han. "Men Alex vet vel ikke om hun isabella?" sa jeg. "Bella hvem?" hørte jeg en lys stemme si...

Ja der stod Alex. Da hun så Harry ble øynene hennes fyllt med tårer og så løp hun opp på rommet sitt og gråt. "Nei, Alex vent!" Ropte Harry og sprang etter. "Harry nei ikke plag henne da" sa Liam oppgitt. og jogget etter. Men jeg derimot sprang opp etter Harry. jeg klarte og ta tak i Harry sin genser så dro jeg han inntill meg. "NEI Louis jeg må si unskyld" Sa Harry gråtkvaldt og prøvde og dytte meg bort. "Nei Harry du bare sårer henne mer og mer" sa Zayn. "SÅ JEG FÅR ALDRI SNAKKE MED HENNE IGJEN!" Ropte Harry frustrert og oppgitt.


Alex's synsvinkel
Etter og ha roet meg ned litt. Så hadde jeg gått til kommoden og rotet litt i skuffende så fant jeg fotoalbumet med bilder av meg og Harry. Der var det masse bilder av da vi var små. Det glapp flere tårer fra øyet så jeg tørket de bort. Men så hørte jeg skriking og kjefting. Jeg skvatt så jeg mistet boken i gulvet. Og alle bildene fallt ut! "Ånei.." mumlet jeg oppgitt. Men så var det noen som røsket opp døra og låste. Jeg så skrekkslått på Harry som stod der med et blikk som sier Jeg-er-veldig-lei-meg-jeg-har-vært-så-dum. "Alex" begynnte han. "Nei Harry" sa jeg med sammenbitte tenner. "Men.." sa han. "NEI! DU HAR IKKE EN ANNELSE PÅ HVA JEG HAR GÅTT IGJENNOM" Ropte jeg. "Jeg vet det.. men jeg kom hit for og si unskyld." Sa han. "Vell så sett i gang" sa jeg. Han smilte taknemelig. "For det første så er jeg lei meg" sa han og tok noe skritt til meg. "Men etter jeg hadde blitt "kjent med Penny så angret jeg." sa han og gikk de siste skrittende som manglet. Han tok hendene mine og så meg i øynene. "Og første gang jeg så deg så.. ja eksploderte hjerte mitt." sa han og strøk en hårlokk bort fra ansikte mitt. Jeg rødmet smått og så han opp i øynene. "Og da jeg forlot deg så.. ble jeg knust innvendig" sa han og ikke klarte og holde igjen tårene. "Og da jeg så deg... så var jeg nervøs om du ikke ville like eller reskpektere meg som kjent" Avsluttet han. "Så du ville vise din "Bad" side eller" sa jeg og lo en latter. Han smilte. "Så alt okei" spurte han spørrende. "Ja såklart" sa jeg og ga han en stor klem. "Jeg har savnet deg Harold" sa jeg. "Du lovte og aldri kalle meg det igjen." sa han og lo en søt latter. Åh Gaaad som jeg har savnet den gutten!. "Hva skjer der inne!" skrek noen mellom døra. Det er sikkert Louis. Han elsker og skrike og lage bråk. "Ikke noe vi skal bare rydde noen bilder." sa Harry og så på den store hauen med bilder på gulvet. "Okeei" mumlet han i mellom døra. Etter vi hadde ryddet så låste vi opp og gikk ned til de andre. De så på oss " Så..." begynnte Niall "Er alt bra?" spurte han. "Ja" sa vi kor. Jeg smilte. Jeg var så glad!

Mer?

Tuse takk til GoSuperTina1 som skriver<3


-Tuva og Karoline

I miss u (Del 6)

De løp ut og jeg løp og låste og
løp til romme mitt og hoppet i senga og brast ut i gråt.Hvordan kunne den digre soppen gjøre noe sånnt?.Det pipte i mobilen min. Jeg fikk en melding av Louis. Han skrev:" Sorry Alex! Harry er så dum i blant. Han dro til Penny nå fordi han ikke ville høre på oss. Men slapp av han skal ikke plage deg mer. Så kan vi og de andre gutta henge sammen?" Stod det. Jeg måtte smile litt. Louis.. han har tatt vare på meg mens de andre var ute og gjort noen æren. Jeg skulle svare med en gang!.
"Ja seff!. Tusen Takk ble i mye bedre humør Hehe" skrev jeg. etter noen sekunder fikk jeg svar. "Flott vi kommer med engang!" stod det. Jeg smilte takknemelig til mobilen. Takk guud for at det finnes. Jeg gikk på badet også så meg i speilet. Jeg skrek. Fyflate! Håret mitt var jo nesten som et reir. Og sminke klint rundt i fjeset."Jeg tror jeg burde Dusje før de søte små guttene kommer" mumlet jeg for meg selv. "Naaaaw! Takk du er ikke så værst heller da!" hørte jeg noen bak meg. Jeg snudde meg rundt og der stod... Gjett da? 4/5 i One Direction. "Hei" sa jeg. "Hva har skjedd med deg da? Har du snublet ned trappa?" spurte Niall og gransket meg. Jeg sukket. "Nei" sa jeg oppgitt. "Hvorfor gjetter du alltid det Niall?" spurte Zayn. "Fordi... Fordi... Fordu...For.. Næmen søren da jeg bare tror... for en gang går det kansje i oppfylelese" sa han og veivet hendene sånn Magisk/Dramatisk i været. "For en alv og være er du ganske overtroisk" sa Liam og klappet han på hodet. "Daddy Directioner!" sa Niall til Liam. "BadBoy!" sa Louis og pekte på Zayn. "Boo Bear!" sa Zayn og pekte på Louis .De snudde seg mot meg og sa "Vesla!" i kor. Jeg måtte le. "Dere kan gå i stuen imens og se på tv mens jeg ordner meg imens, Okey?". De nikket . Det så overaskende ut som at de skjønnte hva jeg mente. Jeg tok med nye klær osv til badet og låste og hoppet i dursjen.

Louis's synvinkel
Nå har jo Harry vært teknisk sett vært utro mot Alex. Nå kan jo jeg kansje flørte meg fram litt. Nå har jo Harry null sjangse på henne. Vedder på han ligger med Penny igjen.. Jeg er ganske skuffet over ham. Men det er hans valg og ligge med absolut alle!. Jeg hørte noen si navne mitt og knipset noen fingre foran øynene mine "Louis gullrotene kaller?!" sa Niall. "Hæ Hva?" sa jeg. "Vi må gjøre noe med den Harry Penny greia" sa Zayn. "Ja klart" sa jeg enkelt. "Vi burde snakke han til fornuft." sa Liam. "Men vi vet jo ikke hvem hun er? tenkom hun er snill og grei da?" spurte Niall. "Niall du har ikke skjønnt det." sa han. "Hvis Harry ligger med noen så er hun garangtert bare en Horë og bruker 10 kilo sminke!" sa Jeg.Niall nikket oppfatende og fortsatte og følge med. "Men vi burde jo snakke litt med han da" sa Zayn Vi nikket alle sammen.Så kom Alex ut med håndkle surret rundt kroppen. Men det var ganske kort så det dekket rümpa hennes akkurat. "Sorry glemte bare føneren" sa hun. Vi nikket. "Og gutter bare skru på tveen og slå dere ned" sa hun og smilte søtt. Liam tok opp fjernkontrollen og skrudde på Tv'en. Men det skulle vi ikke gjort.....Mer!?


Takk til GoSuperTina1 som skriver<3-Karoline

I miss u (Del 5)

 Men i hjørne så jeg Harry og en annen jente flørte og kysse hværandre på munnen hele tiden. "WHATFÄCK?!" Glapp det ut før tårende begynnte og trille.Jeg reiste meg opp og løp ut av cafeen. "Alex?" hørte jeg noen rope i det fjerne.Jeg løp til leigliheten min og låste døra.Jeg hørte noen banke på "Alex opne opp da!" hørte jeg noen rope. "Hvem er det?" sa jeg gråtkvallt. "Louis" sa han enkelt.Jeg låste opp og så på Louis med hovne øyne. "Wow.." mumlet han

Louis'synsvinkel
Hun var jo helt rød rundt øynene. og maskaraen render ned ansikte hennes. "Jeg vet jeg ser helt forferdelig ut.." mumlet hun. "Skal vi gå inn og snakke om det?" Spurte jeg. "Okey" sa hun. Vi snakket en stund også kom guttene inn.. unntatt Harry. "Hvordan kom dere inn?" spurte Alex. "Vi vet godt hvor du gjemmer nøkklen altså" sa Liam. "Harry er vel ikke med?" spurte jeg. "Neida" sa Zayn medfølende.Vi snakket en stund helt til Harry kom inn døra med kyssemerker i ansiktet og halv kneppet skjorte, og veldig bustete. Vi så sjokkert på ham. "Skjer'a?" spurte han sjanglende. "Hva faën har skjedd med deg?" ropte jeg sjokkert. "Ikke noe" sa han dumt. "Jeg skal besøke Penny om 2 timer" sa han. "Hvem er Penny" spurte Alex. "Den nye kjæresten min" sa han og smilte.Hun ble helt blek. Hun la hode i henende og gråt stille.

Harry's synsvinkel
Jeg var på vei hjem etter en fin "kose" stund med Penny.Også kom jeg til Alex's sin Leilighet. Så så de meg med et sjokkert blikk. Louis spurte om hva som hadde skjedd med meg. og jeg sa ingen ting. "Og hvem er penny"spurte Alex. "Kjæresten min svarte jeg stolt. Hun ble helt blek og hadde et sjokkert utrykk i ansiktet. Hun la hodet i henende og gråt. hva var galt med hun?

Alex's synsvinkel
Jeg la hodet i henende og gråt. "Hva er det?" spurte Harry og strøk meg på ryggen. "KAN IKKE DU FORSTÅ AT JEG HATËR DEG FORDI DU KYSSET MEG SÅ LIGGER DU MED EN TOTAL FREMMED!"Ropte jeg. Harry ga meg et sint utrykk. "Penny er ingen fremmed" sa han irritert. "Så hvorfor kysset du meg!" sa jeg sint. "FORDI JEG VILLE BARE PRØVE JEG FØLER INGEN TING FOR DEG! DU VAR BARE EN SOMMERFLØRT!" Skrek han. Jeg ble skuffet og utrolig lei meg.Han har forandret seg fra God til Diva. "Daså" sa jeg skuffet og så på veggen. "Uhm..Alex jeg er så lei meg.." sa han og prøvde og klemme meg. "Nei Harry" sa jeg lavt. "Jeg tror dere må gå nå" sa jeg og bet meg i leppa. "Men.." sa Harry "Gå" sa jeg. "Me..." "Gå!" ropte jeg høyt "Men Alex... " "Jeg sa Gå!!... Gå gå gå!" ropte jeg i frustrasjon og slo puter på dem. De løp ut og jeg løp og låste og 
løp til romme mitt og hoppet i senga og brast ut i gråt.


Mer? 

-Karoline

I miss u (Del 4)

Alex synsvinkel
i mørket bare at det var lysstolpe som lyste på oss. Også nærmet ansikte han mitt helt til leppene hans la seg ømt på mine. Også kom Louis. Han stillte seg vedsiden av oss uten at Harry merket det.Jeg så på han og sendte han et blikk som Hjelp-Jeg-sliter-nå-blikk. Jeg ville ikke trekke meg bort fra Harry og såre han. men han såret jo meg... Alex det var jo de guttene som stjal Harry fra deg!
"Hva driver dere med?"spurte Louis. Harry brydde seg ikke. "Ingenting?" sa han avslappet mellom kysset.Louis lo litt og dytta Harry unna. "Ey! jeg drev jo faktisk med noe viktig!" sa han og la armene i kors. Niall tror jeg han het lo seg i hjel bak guttene. Vi var ute i parken midt på kvelden og så ut som idïöter.Jeg bare stod der og så ned i bakken. Jeg kan ikke tro at jeg fikk kysse bardomms vennen min Harrold. Jeg likte og kalle han Harrold fordi det var så morsom og si med en sånn britisk-tulle aksent."Hallo Al?" sa Harry og knipset foran øynene mine "mhm?" mumlet jeg. "Noe i veien?" spurte Harry. Jeg svarte ikke. Jeg er så veldig sta. det er det som er problemet. da jeg har bestemt meg for en ting så skal jeg gjøre det uansett hva. "Er det sta vanen din igjen?" sa Harry.Jeg så stygt på ham.Han våger ikke og kalle meg sta!. Jeg så på dem. "Jeg...eh.je" stammet jeg. De så rart på meg som om de ikke visste noe ting. "Jeg" sa jeg også pekte på meg. de nikket oppfattet og fulgte med på mer tull jeg kom til og finne på." Stikker nå" sa jeg og tok en rar veiving til taxien."Men.." sa Harry. "Hade" sa jeg fort og gikk til taxien som ventet på meg.Jeg dro til leigligheten, Jeg pusset tennene og la meg

Neste dag
Jeg våknet med at noen hoppet i senga mi. Jeg tok opp øynene og så opp på guttene som sang på god morgen sangen de har funnet på. "Hvordan...visste...dere hvor JEG BOR!" Srek jeg. "Vi søkte inn på 1881 og fant opplysninger og fant fram til Alpha hotel og fant rom nummere ditt og dirket opp låsen" sa Louis stolt. "Men hvorfor skulle dere finne meg" sa jeg med sammenbitte tenner. "Vi kjedet oss og Niall ville vite hvor stor kjøleskapet ditt er" sa Liam og lo en trillende latter. Jeg så rundt i rommet. Ingen Niall så jeg må nok tror han ransaker kjøleskapet. Men.. Harry var jo ikke her. "Hvor er Harry?" spurte jeg. "Han gikk seg en morgen tur". "Okey men skal vi gå oss en tur på en cafe for også bli kjent med den nye elskeren til Harry" sa Zayn og klappet meg på skulderen. "Det er jo meg!" sa Louis og sutret. Jeg lo. jeg begynnte egenklig og like disse guttene."Ok vi går på cafe da" sa jeg og smilte. Jeg hadde puset tennene og ordnet meg. Så måtte vi bare overtale Niall til og bli med på cafeen. men han syntes jo såklart at maten min var så mye bedre^^. Og etter et på tjue minutter så hadde vi trøstet Niall fordi vi måtte forlate kjøleskapet og gikk på Cafe.Vi satte oss på en plass jeg satte meg innerst også gikk Liam for og bestille. Niall satt på min side og klaget på hvor mange Na Na Na'er det var på What Makes you beautiful. Jeg ignorerte det. Jeg fikk ikke ut av hodet at jeg hadde kysset Harry. Men i hjørne så jeg Harry og en annen jente flørte og kysse hværandre på munnen hele tiden. "WHATFÄCK?!" Glapp det ut før tårende begynnte og trilleMer?-Tuva og Karoline

I miss u (del 3)

Han kysset hånden min. Så holdte jeg på og eksplodere innvendig men jeg holdt det inni meg. Jeg smilte fake til han.Jeg hadde savnet han utrolig mye.Jeg er ikke sur på Harry.men jeg er sur på guttene fordi de stjal Harry fra meg."Så hvem skal jeg style først?" spurte jeg damen. "Du skal style Harry først" Sa hun."Klarer jeg og forlate deg alene med dem?" spurte hun med en liten latter. Jeg lo med og ristet på hodet.

Niall'synsvinkel
Jeg er sulteen (Bombe?)

Harry'synsvinkel
Jeg og Stylisten gikk til meakup rommet."Bare vent litt" mumlet hun. Det virket som hun var skuffet og trist eller sint på en måte.Hun kom tilbake med fullt av sminke ting (Kreativ cx). Hun satte seg foran meg og begynnte og ordne håre mitt. Jeg smilte inni meg.Jeg så på henne over meg. Så peeen! "Hva heter du?" spurte jeg for og bryte den kleine stillheten. Hun så oppgitt på meg

Alex'synsvinkel
Han spurte om navnet mitt. "Heregud Harry! Husker du ikke navne på bestevennen din?" spurte jeg. "Jo'a hei Louis?" spurte han. Jeg faceclampet meg slev. "Jeg er Alex!!" ropte jeg frustret?. Han så forvirriret på meg. "Unskyld men jeg kjenner ingen Alex" sa han.Det knuste invendig. Jeg sukket og så en annen vei for og unngå blikket hans. "Husker du megi kke?" hvisket jeg nesten. "Nei jeg er så lei meg"mumlet han. "Jeg VAR bestevennen din da du dro på X factor uten meg" glefset jeg surt og la trykk på Var.Harry tenkte seg om før han sperret opp øynene. Han smilte og reiste seg opp og ga meg en stor klem. Jeg ble litt forvirret også dyttet jeg han bort fra meg. Han så forvirret og rart på meg. "JEG KAN IKKE TRO AT DU KLEMMER MEG NÅR DU IKKE EN GANG HUSKER HVEM JEG ER?!" Ropte jeg i all frustrasjon. Harry ga meg et trist ansikts utrykk. "Sorry for at jeg ikke holdt kontakten men.. jeg har vært så veldig mye opptatt" sa han. "Jah" sa jeg ironisk. "Alt ting i værden er bedre en meg" sa jeg med en sur mine. "Ikke bli sånn da!" sa Harry oppgitt. "Ikke bli sånn du liksom! jeg har tilbringet to år i sofaën fordi du forlatet meg alene jeg har ingen venner eller familie eller noen jeg kan henge med i det hele tatt!" sa jeg oppgitt. Harry ga meg et medfølende ansikts utrykk. "Jeg visste ikke." sa han. "Nei Harry ikke snakk mer om det jeg må style" sa jeg. "Jo fortere jo bedre" Tenkte jeg. Jeg hadde sminket og stylet Harry og co og satt backstage og så på konserten. Harry sang som en engel.Og guttene var ikke så værst heller.
Etter konserten og signeringen så kom Harry bort til meg. "Duh Al" mumlet han "Jeg vil at vi skal bli venner igjen" sa han og så meg i øynene. "Åja så du kan forlate meg igjen? Glem det" sa jeg frekt og snudde ryggen til han. Jeg hørte han sukke trist. "Alex værsåsnill" sa han gråtkvallt. "La meg forklare idetminste" sa han. Jeg sukket oppgitt og snudde meg igjen. Han tok hendene mine og flettet fingrene mine sammen i hans. "Helt siden jeg møtte deg har du forandret live mit. Du og jeg gjore hva som helst sammen. men da jeg dro fra deg så tenkte jeg ikke på å ringe deg for og være ærlig" sa han. "Hvordan kan det hjelpe meg?" mumlet jeg surt."Jeg var ikke ferdig" mumlet han. han trakk meg nærmere han. "Og etter et år etter at jeg forlottt deg tenkte jeg og ringe deg men jeg tørte ikke" mumlet han. "Hvorfor ikke?" mumlet jeg og strøk en hårlokk bort fra ansikte hans. "Jeg var redd for hva du hadde synes om meg" sa han. Jeg svarte ikke. "Og siden vi ble kjent har jeg altid likt deg..altså like-like greia" mumlet han. Jeg løftet opp ansikte og så han i øynene. "Jeg må innrømme at jeg har likt deg en stund.." mumlet jeg. Her stod vi. i mørket bare at det var lysstolpe som lyste på oss. Også nærmet ansikte han mitt helt til leppene hans la seg ømt på mine. Også kom...

 
Mer?
-Tuva og Karoline

I miss u (Del 2)

I Miss U Del 2:

Alex's synspunkt
Jeg vet ikke hvem det er men jeg håper bare at jeg får bra lønn så jeg kan få et ordentlig leilighet nedi London. Men jeg lurer veldig på hvilket band.
Men etter noen dager så skulle jeg endelig dra på min første jobb her i London.Nå satt jeg i en taxi på vei til konsert lokalet.Jeg gikk ut av Taxien.Jeg gikk mot en vakt som tydeligvis voktet døra så ingen brøt seg inn. Jeg viste vakten passet mitt. Han visste vei som betydde at jeg kunne komme inn. "Du skal til Rom 344" sa han og smilte. "Ok" sa jeg lavt. Jeg var skikkelig nervøs.Jeg bar på en veske fullt av Makeup og hårspray kammer osv.. Det blir mye slitt. Men jeg fikk godt betalt. Jeg kom til rommet 344. Jeg pustet ut og banket forsiktig på. jeg ventet på at noen skulle opne døra.En dame åpnet døra og smilte "Alex vi har ventet på deg guttene venter" sa hun. Guttene?. "Uhm skal jeg styliste hele bandet.. om jeg tørr spørre" spurte jeg. Hun nikket. Hun viste vei inn til rommet. "Gutter!" ropte hun. Så så jeg fem gutter løpe ut av et rom. Han ene hadde bukseseller og stirpete t-skjorte. Så kom en blond fyr og gomlet i seg en kjeks.Så kom en fur ,med svart hår og baseball jakke. Så kom en fyr med små søte krøller.Men så kom en person som sjokkerte meg virkelig.Harry!!. Han er den personen som har ødelat livet mitt etter han reiste.Han så sikkert at jeg stirret på ham. Han kom mot meg smilende. Han tok hånda si mot meg. Han skjønnte tydeligvis ikke hvem jeg var "Harry" sa han. Jeg tok hånda mi sakte oppi hånda hans. Han ristet den forsiktig og trakk hånden min til ansiktet. Han kysset hånden min. Så holdte jeg på og eksplodere innvendigMer??-Tuva og Karoline

I miss u (del 1)

I miss u del 1:

Handling:
Historien handler om 17 år gamle Alex Trainor
Hun var Sprudlende glad helt til bestevennen hennes Harry Styles dro på x Factor og kom ikke videre. men så ble han satt til en gruppe som ble kalt One Direction. Alex var knust etter at han dro bort fra henne. Alex har ikke venner. Hun bare ligger hjemme i sofaën eller senga og håper på at hun får treffe Harry. Men etter en stund har Alex kommet videre og får en jobb som en stylist for et band hun ikke vet er.
_________________________________________________________________________________________________________________________

(Dette var før Harry dro på x Factor)
---------------
"Kom igjen Harry!" sa jeg til bestevennen min som sov på sofaën min i leiligheten min."Pfrøh" kom det ut av han. "Du må vokne Harrold!" Ropte jeg i øret hans. "For det første er jeg ikke døv. For det andre heter jeg Harry" sa han fornærmet og begravde hodet i sofa puten "natta" sa han og la hodet igjen på puta. "Jeg advarer deg våkn opp" sa jeg "Tving meg" mumlet han søvnig. Jeg dro ut puta fra der hodet hans låg og begynnte og slå han med den. "Okey Okey" sa han og prøvde og beskytte seg selv med håndflaten sin. "Døh!" sa han. "Men jeg skal fortelle deg en ting Al" sa han
"Jaha" sa jeg og stoppet og slå han. "Jeg har meldt meg på x Factor" sa han smilende "Du kødder?" sa jeg "Ikke *** med meg" sa jeg og viste pekefingeren mot han i en advarende tone.
"Nei!" sa han "Så dødskult" sa jeg og ga han en bameklem!'

(Spoler til da Harry har blitt berømt og skal reise bort med de andre gutta)
Jeg var skuffet. men glad på Harry's vegne. Han skulle reise med noen gutter. Han ble medlem av et Band etter han har vært med i White Eskimo.One Direction elns. Harry reiste i går natt og nå sørger jeg bare hjemme. Og jeg må være støkk her i Holmes Chapel alene!. Foreldrene mine ble drept i en bilulykke. Jeg har bare en liten leilighet. Jeg spiser som offtes hos Harry og familien. Moren hans Anne er så grei dame. Og nå sitter jeg bare på sofaën og ser i minneboka. Jeg ser på bilder av med og Harry da vi var liten. Jeg og Harry hadde vært venner siden Barnehagen. Så vibrerte mobilen min. jeg fikk en melding av Harry. "I Miss u AL!" Jeg glapp et par tårer. Jeg håper bare på at jeg får treffe han igjen.

(to år senere)
Jeg hadde glemt Harry helt. Jeg husker nesten ikke ossen han ser ut. Men jeg har gått på innternnet og ser etter jobber. Barnevakt,Bassengvakt,Værdame Stylist! det er nok noe for meg. Jeg klikket på linken og fyllet ut opplysninger.
Etter noen dager så hadde jeg fått tilbake melding og jeg kom inn!. Jeg hadde fått flybilleter til London. Jeg skulle style et et boyband. Jeg vet ikke hvem det er men jeg håper bare at jeg får bra lønn så jeg kan få et ordentlig leilighet nedi London. Men jeg lurer veldig på hvilket band.


Alex:
Mer?-Tuva og Karoline

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013


hits